Ranonkel op Open Monumentendag !

Onze toneelvereniging zet soms een stapje buiten haar eigen grenzen : op zondag 13 september helpen we onze gemeente om haar Open Monumentendag een beetje op te smukken : Jonas, Lies, Yo-lin en Willem spelen elk een rol in een theaterstukje dat opgevoerd zal worden tijdens de gezinswandeling. Ben je benieuwd om te weten in wiens huid zij zullen kruipen ? Kom gewoon mee wandelen ! Meer info vind je hieronder, of op de website van Tervuren

Wandeling rechtdoor Tervuren

Een geanimeerde gezinswandeling vanuit het historische centrum van Tervuren naar de kazerne Panquin, zonder al te veel omwegen en dat mag je gerust letterlijk nemen.

  • om 15 en 16u
  • vertrek op de Kapelle
  • in samenwerking met toneelvereniging Ranonkel
  • Gratis !!

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5 foto6